Sahabat Yang Terchenta

Tuesday, 1 November 2011

2 YEARS OLD MODEL OF USA

Anak Patung or Kanak-kanak Biasa?


Jangan tak percaya. Sekali tengak memang macam anak patung tapi rupa-rupanya seorang kanak-kanak, Ira Brown yang sememangnya seorang model cilik di USA. Baru berusia 2 tahun tapi dah boleh buat duit. Perrrghhh... kecik2 dah boleh bagi duit tuk mak ayah kan..untung nyew.. Si Ira ni memang suke posing and memang photogenic.. tengok la gambarnya sebijik mcm anak patung. Tapi bila fikir-fikir balik kesian kat budak ni. Kecik2 dah kene keje plus muka yang suci murni dah di tampal2 dengan make up walaupun di usia muda.Yang pasti Ira ni memang cute. 
Jom layanz lagi gambar2 comel si Ira ni:-


2 comments:

  1. comey gile budk nie. dpt mmg aku g0mol2 daa.. heee!!!

    ReplyDelete
  2. klau dpt ank mcm ni,perghhhh! mmg menghadap dia jela ^_^

    ReplyDelete

Nak beri komen?? Dinasihatkan beri komen secara berhemah, membina dan positif. Jauhkan dari unsur-unsur provokasi. Terima Kasih dan harap maklum.

Teman sejati hanyalah amal :)