Sahabat Yang Terchenta

Thursday, 10 November 2011

Jejari Runcing Vs Ahkak Puaka


VS

Perghhh.. Baru taw pasal si ahkak puaka ni melalui kawan blogger. Memang betul2 puaka mulut dia ni. Zyra ni duk smpai xkelip2 baca belog kau ahkak puaka. Sebelum ni. Zyra ada jgk follow perkembangan elia kat blog. Sbb gaya dia tulis santai je, n her personality penyabar n ok la tgk dia. Tapi sebaliknya xtaw la kan? tak berani pulak nak cakap ni FAKTA. Korang baca. Korang judge. Ok!


Ni ada beberapa yang panazz dalam blog ahkakPuaka. She seems to know well pasal semua berita antara Khairul Fahmi ngan Elia ni. Rasanya maybe ni kawan baik Khairul Fahmi (KF) kot, or kawan Elia (kalau kawan Elia,ni dikira back stabber la kann cerita buruk pasal kawan sendiri) yela,mesti la org terdekat dgn dorg punya keje kan? Xkan la org luar tw semua cerita pasal KF n elia tu.
Dari semua entry ahkakPuaka ni macam bengang sangat dengan Elia sampai membahasakan diri Elia 'Debab' @ 'tong gas' etc. (EEeee! Xbaik tw!)



Dalam blog Ahkak Puaka ni, dia ada ckp.


Ha ni ada sedikit update dari Elia kat twitter.






Last but not least. Semua orang melakukan kesalahan dan diberi peluang untuk berubah...Pengalaman akan mendewasakan diri dan menjadikan kita manusia yang baik. :))

2 comments:

  1. yg elia tu miss blogger,bekas tunang apex yg keeper malaysia tu. yg ahkak puaka tu xtw la sp,mybe org2 terdekat dorg gk kot

    ReplyDelete

Nak beri komen?? Dinasihatkan beri komen secara berhemah, membina dan positif. Jauhkan dari unsur-unsur provokasi. Terima Kasih dan harap maklum.

Teman sejati hanyalah amal :)